Unika handgjorda smycken

Men hej och välkommen. Iidag har jag verkligen gjort fynd och det jag har fyndat är något speciellt, nämligen handgjorda smycken i Göteborg av Art by me Amelie. Jag kommer lägga ut bilder här nedan så ni kan få se på dessa fina smycken.

Det är så att hon inte har en riktig butik där hon säljer handgjorda smycken i Göteborg, utan hon har en webbutik som ni kan gå in och kolla på. Det finns många olika sorters saker på hennes hemsida och det som fångade mig är att alla smycken är unika. Sedan jag var liten har jag letat efter smycken som det inte finns så många exemplar av av anledningen att jag inte vill se ut som alla andra. De flesta personer köper smycken på stora kedjor och det resulterar i att nästan alla ser likadana ut och det är något som jag inte är ute efter. Jag vill ha min egen stil och vara lite speciell och då är det toppen att jag har hittat Art by me Amelie som erbjuder handgjorda smycken i Göteborg. Jag föll för dem med en gång eftersom de såg så professionellt gjorda ut, och nu när jag har fått hem dem kan jag lova att de är lika fina i verkligheten som på bild och kvalitén är riktigt bra. Det är en väldigt professionell tjej som gör dessa smycken och annat och dte tycker jag är roligt att se. Alla behöver inte se likadant ut och det är det som är så roligt. Att ha unika smycken och annat gör allt mer personligt och det gillar jag. Kolla in hennes hemsida och se om ni faller för något. Jag kan tänka mig att ni kommer göra det!